One-Day Retreat with Jesse Fallon

  • Wisdom's Heart 2 Duncan Street Gloucester, MA, 01930 United States

Registration required.

Questions may be directed to Jesse Fallon at 530-545-0117.

SCHEDULE

8:30 – 9 am Arrive/Check in/Get settled

9am No one admitted after 9.

9 am -10 am Introduction, Basic Instruction, Questions

10 – 10:15 Personal Time, SILENCE BEGINS

10:15 – 10:45 Group Sitting [30 min]

10:45 – 11:00 Walking [15 min]

11:00-11:45 Group Sitting [45 min]

11:45-12:00 Walking [15 min]

12:00-12:30pm Group Sitting [30 min]

12:30 – 1 pm Lunch

1-2:00 Meditation Q and A

2:00-2:15 Personal Time

2:15-2:45 Group Sitting [30 min]

3-3:15 Walking [15 min]

3:15-4:00 Group Sitting [45 min]

3:45-4 Walking [15 min]

4-4:30 Group Sitting [30 min]

4:30-5pm SILENCE ENDS, Conclusion/Wrap up Questions Discussion

5-530 Tidy up and depart - or stay for the potluck that begins at 6!